De websites van Eiffage Énergie Systèmes
Ontdek onze merken in Belux

Sm@rt Car-E® kreeg de ereprijs op de Techlink Awards 2023 !

Op 24 maart reikte Techlink, de federatie van fabrikanten, elektriciens en HVAC-installateurs, haar Awards uit aan 6 bedrijven die pionieren in de energietransitie. Sm@rt Car-E®, onze intelligente software voor het beheer van laadstations, won de ereprijs. “Een geweldige erkenning, omdat het uit de sector komt”, zegt Benoît Raskin, Business Unit Manager.

Een innovatief project

De Techlink Awards stonden dit jaar in het teken van energiebesparing en duurzame ontwikkeling. “Sm@rt Car-E sluit volledig aan bij deze dynamiek. Het is een innovatieve software waarmee de klant al zijn laadstations kan beheren, ongeacht het merk en ongeacht de locatie”, legt Benoît Raskin uit. “Sm@rt Car-E maakt dus een duurzaam beheer van de elektrische mobiliteit mogelijk. De jury was overtuigd.

Synergieën binnen de groep

 

Deze prijs is de erkenning van meer dan twee jaar werk. “De software werd volledig binnen de groep ontworpen en geprogrammeerd”, vervolgt Benoît Raskin. “De synergieën tussen onze entiteiten hebben het product tot leven gebracht. Met Sm@rt Car-E hebben we het beste van twee werelden: de elektrische knowhow van Collignon en de industriële automatisering van ATI. Dat het door de sector wordt beloond, is dan ook een extra bron van trots voor het team.”

Sterk in initiatief

Benoît Raskin wil zijn collega’s bedanken: “Hoewel ik het initiatief heb genomen voor het project, is de realisatie ervan het resultaat van geweldig teamwerk. Ik wil ze allemaal bedanken, vooral Christophe Houssa, Laurent Jamar, François Hansen en Nicolas Meessen! Iedereen kwam met zijn eigen ideeën en initiatieven, waardoor het een kwaliteitsproduct is geworden. We hopen nu dat deze prijs meer zichtbaarheid geeft aan Sm@rt Car-E!”

Wat zijn de Techlink Awards?

Deze awards worden uitgereikt door Techlink, de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die actief zijn op het gebied van technisch onderhoud en energiebeheer binnen het ecosysteem van multifunctionele installaties. De winnaars zijn zelfstandigen, VSE’s of KMO’s die zich onderscheiden in duurzame renovatie, duurzame nieuwbouw of duurzaam beheer.